Alhamdulillah adikku Arik menikah.


NGATURI PIRSA WAE. Nanging nyuwun kanthi sanget donga lan pangestune kanggo Arik, -krana kersane Allah-, bisaa kaleksanan sing dadi karepe. Akad nikah karo Siti Fatimah ana KUA kecamatan Ploso, kabupaten Jombang, jumat 21-03-2014 jam 09:00. Nuwun.

sent by samsung galaxy w

Iklan

Tinggalkan komentar

Filed under Uncategorized

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s